کار دندانپزشکان در آلمان

10 / 10
از 1 کاربر

 مهاجرت دندانپزشکان به آلمان

پیدا کردن کار در آلمان و در واقع اخذ ویزای کاری از سفارت کشور آلمان، هر ساله افراد بسیاری را از گروه های فنی و مهندسی و رشته های پزشکی و پیراپزشکی و حتی رشته های دیگر به خود جذب میکند. آلمان کشوری صنعتی و پیشرفته است و همواره بعد از جنگ جهانی دوم به نیروی کاری احتیاج داشته است؛ هم چنین آلمان از کشورهای برتر و قوی در رشته های پزشکی میبباشد و پزشکان  و دندانپزشکان بسیاری از کشورهای مختلف و حتی از کشورهای اطراف آلمان تمایل به یافتن اجازه طبابت در کشور آلمان میباشند.

کار دندانپزشکان در آلمان

همانطور که در مطالب مربوط به مهاجرت پزشکان و دندانپزشکان به کشورهای مختلف ذکر شده است، پزشکان و دندانپزشکان برای به دست آوردن اجازه کار و یا ادامه تحصیل در هر کشوری به غیر از محل تحصیل خود نیاز به طی کردن پروسه معادل سازی مدارک متناسب با قوانین آن کشور دارند؛ یعنی باید مدارک تحصیلی خود شخص توسط سازمان های مربوطه در آن کشور مورد ارزیابی و بررسی قرار بگیرد که معمولاً برای این کار آزمون های تئوری و عملی در نظر گرفته شده است.

در حال حاضر برای مهاجرت پزشکان به آلمان در ادامه پروسه ای را شرح میدهیم که هم در زمان کوتاه تر و هم در به صورت عملی تر امکان پذیر است که مهاجرت پزشکان و دندانپزشکان به آلمان را در زمانی کم و با داشتن یک قرارداد کاری فراهم میکند.

با توجه به این که گرفتن قرارداد کاری به صورت مستقیم برای افراد و از جمله پزشکان و دندانپزشکان امکان پذیر نیست؛ شرکتی در آلمان از دولت آلمان اجازه گرفتن نیروی کاری پزشک و دندانپزشک از اتباع خارجی را یافته است. بدین ترتیب که پزشک با داشتن مدرک اولیه زبان آلمانی با داشتن قرارداد کاری وارد کشوری آلمان شده و در آن جا مشغول به کار میشود.

پزشکان و دندانپزشکانی که تمایل به انجام این پروسه دارند، باید بعد از شروع پروسه با مؤسسه بین المللی راد تا حدود 3 و یا 4 ماه بعد مدرک زبان آلمانی A1 را به دست آورند و تا پایان کار ( تا مرحله وقت سفارت) که حدود 7 ماه زمان میبرد، شخص باید به مدرک زبان آلمانی B1  را نیز به دست آورده باشد و همراه با این مدرک و قرارداد کاری وارد کشور آلمان میشود؛ در نظر داشته باشید که مرحله A1 از زبان آلمانی امکان مکالمه و درک عبارات و کلمات ساده زبان آلمانی را فراهم میکند و به هر حال امکان برقرای ارتباط در سطح روزمره با داشتن مدرک A1 وجود دارد؛ اما سطح B1 در زبان آلمانی زمان بیشتری را می طلبد و سطح بالاتری از زبان آلمانی محسوب میشود که امکان درک مطلب را حتی در بحث های تخصصی فراهم میکند و شخص میتواند به صورت روان به زبان آلمانی صحبت کند. سطح B1 زبان آلمانی سومین سطح از سطوح ششگانه زبان آلمانی محسوب میشود.

بعد از ورود به آلمان، پزشک و دندانپزشک حدود 6 ماه باید دوره کاروزی و همراه با تسلط یافتن به مدرک زبان آلمانی( درجه B2در زبان آلمانی) را بگذرانند و بعد از آن در مناطقی که توسط این شرکت مشخص شده است، به عنوان پزشک مشغول به کار شود و البته بعد از پایان مهلت قرارداد با شرکت مربوطه میتواند در محل های دیگر مشغول به کار گردند.

نکته مهمی که در این ویزا وجود دارد که با توجه به این گرفتن وقت از سفارت آلمان با مشکل مواجه شده است، ولی در این ویزا وقت سفارت به طور مستقیم گرفته میشود و نیازی به ماندن در صف طولانی سفارت آلمان در ایران نیست و پروسه کار برای دریافت این ویزا از ابتدا تا انتهای کار حدود 10 ماه زمان میبرد.

جابل توجه است که شما میتوانید با مراجعه به قسمت های تحصیل پزشکی در آلمان ، تحصیل دندانپزشکی در آلمان ، کار پزشکان در آلمان ، کار دندانپزشکان در آلمان ، کار پیراپزشکان در آلمان و همچنین معادل سازی مدارک پزشکی در کشور آلمان از اطلاعات جامع و کامل تری در زمینه ی مهاجرت پزشکان بهره مند شوید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص مهاجرت پزشکان و دندانپزشکان به دانمارک از طریق تماس با شماره تلفن های مؤسسه بین المللی راد از مشاوره تحصصی کارشناسان ما بهره ببرید.

نظرات کاربران
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :