021-44124850

ویزای سرمایه گذاری

10 / 10
از 2 کاربر

ویزای سرمایه گذاری

شرایط مناسب اقتصادی در کشور مقصد، پتانسیل های اقتصادی، شرایط سیاسی و... از عوامل جذب سرمایه گذار خارجی در یک کشور است. اگر چه امروزه دلایل دیگری چون اخذ اقامت دائم کشور های دیگر و یا دریافت پاسپورت ممالک دیگر به بهانه ی سرمایه گذاری در آن کشور مواردی ست که کشورهای توسعه یافته و یا در حال توسعه برای جذب سرمایه از دیگر کشورها از آن استفاده می کنند.

به دور از ارائه ی مباحث تخصصی در رابطه با چرایی و چگونگی جذب و دفع سرمایه گذاران خارجی در این مطلب قصد داریم به طور ویژه به سرمایه گذاری از منظر یکی از روش های مهاجرت به کشورهای مختلف بنگریم

ویزای سرمایه گذاری

می توان خرید ملک، خرید کسب و کار تعیین شده، خرید سهام شرکت ها، ثبت شرکت و سرمایه گذاری در پروژه های دولتی و خصوصی را از زیر شاخه های ویزای سرمایه گذاری در نظر گرفت. در مواردی در ازای انجام پروسه ی سرمایه گذاری در برخی از کشورها به فرد سرمایه گذار اقامت بلند مدت و یا اقامت دائم اعطا می شود در حالی که در برخی کشورهای دیگر سرمایه گذاری، اقامت های یک ساله و یا کوتاه مدت برای فرد به همراه خواهد داشت معمولا خانواده ی افراد یعنی همسر و فرزندان زیر 18 سال مشمول این نوع ویزا می باشند

 

روشهای مختلف اخذ ویزای سرمایه گذاری

به طور کلی می توان سرمایه گذاری در کشورهای مختلف جهان را به سه دسته تقسیم نمود.:

دسته ی اول کشورهایی هستند مانند آمریکا و کانادا که در ازای سرمایه گذاری و خرید کسب و کارهای از پیش تعیین شده ای با حدود مبلغی چند صد هزار دلار به فرد سرمایه گذار اقامت دائم آن کشور اعطا می شود که در این مورد سود ده و یا زیان ده بودن سرمایه گذاری ها به عهدهی سرمایه گذار است.

دسته ی دوم کشورهایی هستند مانند کشورهای سطح اول اروپایی که به علت توسعه یافته بودن و رفاهی بودن این کشورها معمولا فارق از حجم سرمایه گذاری، برنامه ی تجاری مناسب و خاص مد نظر قرار می گیرد به این معنی که سرمایه گذار متقاضی می بایست برنامه ی تجاری خود را به دولت ها و سازمان های کشور های مقصد ارائه دهد و در صورت پذیرفته شدن طرح تجاری ( business plan ) ایشان قادر به سرمایه گذاری در آن کسب و کار و اخذ اقامت دائم  آن کشور خواهند بود.

دسته ی سوم معمولا کشورهای در حال توسعه ای هستند که با ارئه یپیشنهادات متفاوت قصد جذب سرمایه های هر چند اندک سرمایه گذاران خارجی هستند این کشورها معمولا با پیشنهاد خرید کسب و کار، خرید ملک، مشارکت در ساخت و ... سعی در جذب سرمایه دارند و در ازای آن به افراد اقامت های کوتاه و یا بلند مدت اعطا می کنند در بسیاری از موارد باید توجه کرد که این نوع اقامت ها به صورت سالیانه و یا کوتاه مدت تمدید شده و هیچ گاه به اقامت دائم و اخذ پاسپورت آن کشور و استفاده از مزایای داشتن پاسپورت خارجی ( مثلا پاسپورت شینگن) ختم نخواهد شد.

میتوانید با مشاورین ما در موسسه بین المللی راد تماس گرفته و از مشاوره ی رایگان در رابطه با ویزای سرمایه گذاری کشورهای مختلف و همچنین نحوه دریافت ویزای سرمایه گذاری و راه  های اخذ ویزای سرمایه گذاری  و همچنین ویزای تحصیلی و همچنین ویزای کاری بهره مند شوید.

ارسال نظر و نظرات ثبت شده