ویزای ازدواج
ویزای ازدواج چیست؟ چطور میتوان ویزای ازدواج گرفت؟ شرایط دریافت ویزای ازدواج چیست؟ چه مدارکی جهت اخذ ویزای ازدواج لازم است؟ در این مقاله پرداختیم به پاسخ این سوالات . در ادامه همراه ما باشید.
ازدواج و ایجاد رابطه ی احساسی همواره موضوعی بوده که در طول تاریخ از حدود مرزها فراتر رفته و شرایط فرزندان حاصل این ازدواج مورد نظر جوامع و دولت های مختلف قرار گرفته است به این معنی که افراد از قومیت ها و ملیت های مختلف در نتیجه ی ازدواج به فکر انتخاب مقصدی برای بنا نهادن زندگی مشترک بوده اند در نتیجه دولت ها با وضع قوانینی در رابطه با چگونگی مهاجرت افراد از طریق ازدواج در صدد کنترل ورود مهاجرین به کشورهای خود بوده اند از این رو قصد داریم در این مقاله به توضیح و شرایط اخذ ویزای ازدواج به طور مختصر بپردازیم.
مفهوم اخذ ویزای ازدواج کسب اجازه ی ورود و زندگی در کشور مقصد در نتیجه ی ازدواج با یکی از اتباع آن کشور است. البته در مواردی صرف داشتن ارتباط احساسی با اتباع بعضی از کشورها ویزایی تحت عنوان ویزای نامزدی به افراد داده می شود برخلاف آنچه بسیاری از افراد تصور می کنند سند ازدواج یکی از جزئی ترن و پیش پا افتاده ترین مدارک لازم برای اخذ ویزای ازدواج می باشد و مدارک اصلی مواردی ست که مختصرا توضیح داده می شود.
مدارک لازم جهت اخذ ویزای ازدواج
برای اخذ ویزای ازدواج سه دسته مدارک شامل:
دسته ی اول برای اخذ ویزای ازدواج مدارک هویتی مانند شناسنامه ها، کارت اقامت و موارد مشابه است.
دسته ی دوم برای اخذ ویزای ازدواج مدارک مالی که نشان دهنده ی تمکن مالی فرد تبعه و یا در مواردی فرد متقاضی است که شامل مواردی چون حساب بانکی، فیش حقوقی، سند ملکی و بسیاری موارد خاص و تعیین شده است که می بایستی با توجه به شرایط ویژه ی هر فرد تیه و ارائه گردد.
دسته ی سوم برای اخذ ویزای ازدواج که مهمترین مدارک مورد نیاز را شامل می شود مدارکی دال بر حقیقی بودن ازدواج است چرا که پیش فرض ذهنی بررسی کننده ی مدارک در هر سفارتی مبنی بر سوری بودن ازدواج ها ( چه در واقعیت ازدواج حقیقی باشد چه سوری ) است به این معنی که باید سابقه ای سرنوشتی ( chronological) برای فرد متقاضی در رابطه با چگونگی شکلگیری رابطه و اثبات لحظه به لحظه آن ایجاد شود. از جمله مدارکی که در این مرحله می تواند موثر باشد مواردی چون عکس های شناسنامه دار، ثبت سفرها و لحظات مشترک، رکورد تماس ها و بسیاری مواردی دیگر که لزوما فرد به فرد متفاوت بوده و می بایست در مورد آن شخص خاص و رابطه اش مد نظر قرار گیرد، است. بنابراین حال می توان درک کرد با وجود ارئه ی این سه دسته از مدارک فارق از اینکه ازدواج انجام شده باشد یا نه می توان نسبت به اخذ ویزای ازدواج اقدام کرد.
لازم به ذکر است که مراجعه باید فقط از طریق فرد متقاضی در کشور مبدا و تنها از طریق سفارت کشور مقصد در کشور مبدا اقدام شود به این معنی که تمامی مسئولیت اخذ ویزای ازدواج به عهده ی کسی ست که قصد مهاجرت از این روش را دارد و همسر ایشان در کشور مقصد به جز ارائه مدارک کار دیگری بر عهده نخواهد داشت.
برای دریافت مشاوره و اطلاعات جامع تر در خصوص ویزای ازدواج و راه های اخذ ویزای ازدواج و همچنین شرایط کشور ها برای دادن ویزای ازدواج و هم چنین مدارک تکمیلی برای دریافت ویزای ازدواج از سفارت میتوانید باشماره های موسسه بین المللی راد تماس گرفته و از مشاوره ی رایگان در این زمینه بهره مند شوید.