انواع ویزا

9 / 10
از 6 کاربر

انواع ویزا

امروزه بسیاری از افراد به دلایل مختلف تصمیم به مهاجرت به کشورها دیگر مینمایند. از جمله علل مهاجرت میتوان به عوامل جاذبه و یا دافعه اشاره نمود. در عوامل جاذبه میتوان به عواملی هم چون شرایط مناسب اقتصادی و رفاهی و آب و هوایی و ... در کشور مقصد اشاره نمود. از عوامل دافعه نیز میتوان به وقوع حوادثی چون سیل و زلزله و جنگ و یا فقر و شرایط بد اقتصادی و ... اشاره نمود که فرد را به نوعی مجبور به مهاجرت میکند. به طور کلی معمولاً هدف از مهاجرت دستیابی به شرایط بهتری برای زندگی است.

حال زمانی که بحث مهاجرت مطرح میشود، باید با مواردی چون انواع راه های مهاجرت ( یا همان انواع ویزا) ، مراجعه به سفارت کشور مقصد و درخواست ویزای ورود به آن کشور و تعریف اقامت کوتاه مدت و یا بلند مدت و هم چنین اخذ اجازه کار و تحصیل و یا ازدواج در کشور مقصد آشنا شد.

انواع ویزا

ویزا

ویزا به معنی دریافت اجازه ورود به کشور مقصد میباشد. ویزاها در انواع مختلف دسته بندی میشوند که از جمله میتوان به ویزای تحصیلی، ویزای کاری، ویزای سرمایه گذاری، ویزای توریستی، ویزای ازدواج و ... اشاره نمود. البته بایستی در نظر داشته باشیم که بسیاری از کشورهای دنیا برای ورود به سایر کشور ها نیازی به اخذ ویزا ندارند؛ مثلاً اعضای اتحادیه اروپا برای ورود به کشور هم و یا وورد به امریکا نیاز به گرفتن ویزا ندارند و یا بالعکس و یا حتی برخی از کشورها نیز طی روابط و معاملات خود با کشورهای اروپایی و امریکا نیاز به ویزا برای ورود به کشورهای اطراف خود و یا حتی کشورهای دیگر را حذف کرده اند. در ادامه به تعریف چند نوع از ویزاهای اصلی خواهیم پرداخت

 

ویزای تحصیلی

اخذ ویزای تحصیلی به معنی گرفتن اجازه تحصیل در یکی از مراکز تحصیلی کشور مقصد میباشد. بدیهی است که گرفتن ویزای تحصیلی ابتدا ملزم به داشتن نامه پذیرش از دانشگاه و یا مرکز تحصیلی مورد نظر میباشد.

 

ویزای کاری

اخذ ویزای کاری به معنی گرفتن اجازه کار به صورت پاره وقت و یا تمام وقت در کشور مدنظر میباشد. در مورد ویزای کاری هم طبیعتاً داشتن قراداد کاری و یا حداقل پیشنهاد کاری از کارفرما و یا محل کار کشور مقصد مورد نیاز است.

 

ویزای سرمایه گذاری

اخذ ویزای سرمایه گذاری به این معنی است که فرد و یا افرادی قصد دارند با توجه به سرمایه و یا برنامه تجاری خود کسب و کار و یا تجارتی را در کشور مقصد مبتنی بر قوانین آن کشور راه اندازی کرده و از آن طریق به اقامت کوتاه مدت و یا اقامت دائم دسترسی پیدا کنند.

 

ویزای ازدواج

اگر فردی با یکی از اتباع کشورهای دیگر ازدواج کند میتواند با ارائه مدارک کافی مبنی بر صحت این ازدواج، اجازه اقامت در کشور مقصد را پیدا کند؛ البته در بعضی از کشورها ویزایی تحت عنوان ویزای نامزدی وجود دارد که لزوماً به سند قطعی ازدواج نیاز ندارد.

 

ویزای توریستی

ویزای توریستی از انواع ویزا با محدودیت زمانی مشخص شده از چند روز تا چند سال است و به معنی حضور در کشور مقصد در مدت از پیش تعیین شده است و این نکته در باره ویزای توریستی حائز اهمیت است که این نوع ویزا به هیچ ویزای دیگری قابل تبدیل نیست.

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص انواع ویزای تحصیلی، کاری ، سرمایه گذاری و ازدواج در کشورهای اروپایی و کانادا و استرالیا میتوانید با شماره تلفن های مؤسسه بین المللی راد تماس گرفته و از مشاوره کارشناسان ما بهره ببرید.

نظرات کاربران
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :